Evi Victorine van Ingen – Henderikx

  Evi Victorine van Ingen - Henderikx

  Body and mind language coach & trainer / Counselor seksualiteit, seksverslaving en loverboy problematiek / Schrijver / Spreker

  Begeleiding bied ik vanuit de visie van Traumaseksuologie, aangevuld met andere methoden en lichaamswerk. Ook mijn doorleefde ervaringen brengen aanvullende kennis met zich mee. Mensen die ik begeleid ervaren de combinatie van scholing en ervaringskennis als aanvullend en vertrouwd. Maar onder al deze kennis ligt de basis van mijn begeleiding in de verbinding tussen jou en mij als mens. Ik geloof namelijk dat wat beschadigde in nabijheid, slechts kan helen in nabijheid. Kortom: de plek van de verwonding is de plek van de heling.

  Weer terugkomen bij jezelf nadat je jezelf bent verloren na seksueel misbruik, gaat in fasen en lagen. We weten niet welke lagen we raken, hoe dit eruit gaat zien en waar we uitkomen, maar in mijn begeleiding is alles welkom. Ik bied de ruimte om in een veilige, huiselijke en liefdevolle omgeving de gevolgen van seksueel misbruik af te pellen, de schade onder ogen te komen, jezelf te verkennen, verbreden en uiteindelijk opnieuw te ontmoeten.

  Wannneer direct contact nog een te grote stap is, op mijn website schrijf ik blogs waarin je misschien herkenning kan vinden als eerste stap.

  Ik ben 43 jaar en enkele jaren getrouwd in liefde. Moeder ben ik niet kunnen worden, maar het leven vervuld me inmiddels steeds meer van binnenuit.

  Persoonlijk heb ik een bijzondere levensreis achter de rug. Na ruim 20 jaar therapie, teveel diagnoses en veel aangerichte schade in mijn leven verder, kwam ik erachter dat vroegkinderlijk seksueel misbruik én de bedding waarin dit kon plaatsvinden, aan de grondslag lag van mijn worstelingen. Hoezeer ik ook mijn best deed een volwaardig leven op te bouwen, ik was al die jaren blind voor de werkelijkheid. De gevolgen in mijn leven waren daardoor desastreus.

  Pas toen ik helemaal terug ging naar waar ik mezelf verloor, dit onder ogen kwam én het ging geloven, kon ik mijn misbruik zien voor wat het werkelijk was, rouwen, helen, verbreden en eindelijk dat leven opbouwen wat ik fijn vind. Ik ben de gidsen op mijn levenspad nog iedere dag dankbaar. Uiteindelijk hebben we allemaal een ander nodig. En misschien ben ik nu wel een tijdje een gids voor jou op jouw levensreis.

  Doelgroep(en):
  • Mannen
  • Vrouwen
  • Partners
  • Families
  Werkwijze:
  • Individueel
  • Groepen
  • Relatiesessies
  • Informatiebijeenkomsten
  • Theatervoorstellingen
  Gelderland, Nederland
  Traumaseksuoloog
  Traumaseksuoloog
  Deel deze Traumaseksuoloog