• Standplaats: Utrecht

  • Reviuskade 112, 3521TE Utrecht

  • 06 5266 4448

  • contact@tirzajanssen.nl

  • www.tirzajanssen. nl

Tirza Janssen

Psycho-sociaal therapeut, Coach, Traumaseksuoloog BE en Verloskundige

Geslacht : vrouw

Doelgroep: Vrouwen. Ik geloof in de kracht van vrouwen. Er is moed, liefde en vertrouwen nodig om die kracht te durven voelen, te ontwikkelen én te gebruiken.

Ik werk met: individuele therapie en groepen

Zwangerschap en seksueel misbruik

Bij zwangeren en moeders met een misbruik verleden, past geen standaard zorg. Juist als je zwanger bent of als je moeder bent geworden, is gespecialiseerde en professionele ondersteuning erg belangrijk. Begeleiding tijdens de zwangerschap, gaat niet alleen maar over medische zorg. Het gaat ook over het leren ervaren van je eigen grenzen. Je eigen nee en ja kunnen voelen én zeggen: ik heb regie over mezelf in contact met anderen. Het mooie is dat tijdens deze periode in je leven vaak de wens ontstaat om een goede moeder te zijn. Om je kind gezond en gelukkig op te voeden. Dat kan de aanleiding zijn om begeleiding te zoeken.

Ik ben zowel verloskundige als therapeut en gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met seksueel misbruik in hun verleden. Ik geloof in de kracht van vrouwen. Er is moed, liefde en vertrouwen nodig om die kracht te durven voelen, te ontwikkelen én te gebruiken.