Let’s Talk About

  Let's Talk about

  De 2 x 4 uur durende workshop gaat over seksualiteit en intimiteit naar aanleiding van nare gebeurtenissen uit je jeugd, opvoeding of (seksueel) misbruik. We gaan stoelopstellingen doen waaronder de 7 stoelen van intimiteit. Maar ook andere modellen komen aan bod. Dit alles in veilige sfeer en omgeving. De groep is voor vrouwen tot maximaal 6 personen.

  Praten over seksualiteit, over verlangens en wensen is nog zo makkelijk niet. Zeker als de referentiekader ongezond is. We leren nou eenmaal van onze ouders, opvoeders of andere volwassenen. Dit kan een goed voorbeeld zijn, vanuit goede intenties, maar is dit wel wat je zelf zou willen. Linkt het wel aan jouw waardes of doe je het omdat dit je denkt dat het hoort. Of omdat je niet weet dat het anders kan. Cultuur, godsdienst en geloof spelen ook hier een rol. Veel is onbewust, dus wees ook niet te streng voor jezelf;)

  Het kan ook zijn dat je op latere leeftijd iets vervelends op seksueel gebied hebt meegemaakt waardoor je je zelfvertrouwen daarin verloren bent, of erger nog, misschien wel je eigen waarden. Nooit meer wilt daten of je nieuwe partner toch op afstand houdt.

  Misschien zoek je juist steeds de geborgenheid en veiligheid bij een ander, en vind je die niet bij jezelf. Ook dan is deze workshop een een aanrader.

   

  Je bent van harte welkom.

  Datum
  21 april en 26 mei van 12-16 uur nog 5 plekken

  Investering € 150 pp

  Locatie: Broek in Waterland

  Reserveren: mascha@maschavanreenen.nl

  Begeleiders
  Waterland, Noord-Holland, Nederland
  Details van de activiteit
  Details van de activiteit
  Deel deze activiteit