DE RODE LOPER

  DE RODE LOPER
  Hét event over de seksuele schade na seksueel misbruik.

  DE RODE LOPER is een indrukwekkend event dat licht schijnt op de schade, de gevolgen en het herstel na seksueel misbruik.Dit event geeft een inkijk in zowel verborgen als uitgesproken gedachtes, gevoelens en gedragingen. Het laat zien wat niet gezien, maar wel onder ogen gekomen wil worden. En het geeft taal aan waar bijna geen woorden voor zijn.

  DE RODE LOPER is opgezet door een enthousiast team van professionele hulpverleners en theatermakers.  Naast theater zetten wij ervaringsdeskundigheid, een in de praktijk bewezen methode én professionele kennis in. De inkijk in de wereld achter seksueel misbruik is door de combinatie van al deze facetten uniek en een ware beleving.

  Als bezoeker krijg je niet alleen vernieuwende informatie, ook krijg je meer bewustwording en begrip voor slachtoffers, daders en naasten. En word je uitdagend tot nadenken gezet over jouw eigen rol.

  Meer info & boeken: www.derodeloper.info

  PraktischData: 16 oktober en 9 november 2024Theater event start om 20.00 uur. Kosten: € 47,50 inclusief 1 drankje in de pauze. 

  Theater Het Pakhuis Onder de boompjes 21    1621 GG HOORN              0229- 24 72 02

  ParkerenParkeergarage ’t JeudjeVollerswaal 61 A Hoorn

  Wij kijken naar je uit,

  Mascha, Roeland, Paul & Evi

  Organisatoren
  Theater Het Pakhuis, 21, Onder de Boompjes, Hoorn, Noord-Holland, Nederland, 1621 GG, Nederland
  Details van de activiteit
  Details van de activiteit
  Deel deze activiteit