De I.K.-Tweedaagse groepstraining

  De I.K.-Tweedaagse groepstraining

  I.K. groepstraining zorgt ervoor dat jij oud zeer onder ogen komt, los kunt laten en je plek in het gezin of relatie pakt vanuit jouw authentieke kern.

   

  Weet je dat oud zeer en oude patronen vanuit jouw opvoeding, ook weer doorgegeven kunnen worden aan jouw kinderen, zonder dat je het zelf in de gaten hebt? De gevolgen van oud zeer zijn terug te vinden in het hier en nu. Je ziet het ook terug in alle verbindingen en relaties.

  Heb je geen kinderen, dan heb je misschien te maken met een partner of andere dierbare relaties waarbij je tegen bepaalde patronen vanuit het verleden aanloopt. Dit kan zorgen voor steeds dezelfde irritaties, discussies, boosheid en pijn. Wat soms niet te plaatsen is.

  Ons motto is: eerst in contact met jezelf komen, daarna met de ander.

  Misschien herken je je in het volgende:

  • Je voelt je niet gezien en gehoord (dat zich op verschillende manier kan uiten)
  • Jij functioneert op de automatische piloot
  • Please-gedrag is jou niet vreemd
  • Je irriteert je snel aan alles en iedereen
  • Jij doet alles om de goede vrede te bewaren

  Dit alles kost ontzettend veel energie…

  Loop jij hier ook mee rond:

  • Je bent op zoek naar jezelf: ‘wat wil ik nou eigenlijk’
  • Je voelt dat het onderwerp grenzen lastig is voor je.
  • Je wilt duidelijk kunnen aangeven wat je nodig hebt. Dus je ja en nee kunt onderscheiden
  • Je wilt in verbinding kunnen communiceren. vanuit contact met jezelf
  • Je wilt met meer zelfvertrouwen in het leven staan
  • Je wilt hulp vragen maar je bent er bang voor

  We helpen je graag bij de oplossing. Wij weten dat het anders kan, we gunnen jou die vrijheid in het maken van eigen keuzes. Wij gunnen jou het zelfvertrouwen om zaken te kunnen aanpakken vanuit jouw eigen verlangen en vanuit jouw authentieke kern.

  Wij zijn Annelou en Mascha, beide Traumaseksuoloog, psycholoog (Annelou), moeder, (stief) moeder, vriendin, ex-partner, vrouw, ervaringsdeskundige, coach, ondernemer en vooral mens met een bak aan levenservaring. Onze expertise ligt bij seksueel misbruik, waaraan nog ander trauma gelinkt kan zijn.

  Wij werken vanuit de basis met (stoel)opstellingen. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat er binnen in je lijf afspeelt, in plaats van in je hoofd. Toch is het zo, dat je ook je hoofd erbij moet houden in het leven, want alleen op gevoel kom je er ook niet. De combinatie van coaching, (stoel)opstellingen, praktische tools voor thuis en het delen met anderen gelijkgestemde maakt het dat je alle delen aanraakt in jezelf. Stoelen van agressie en de innerlijke verdeeldheid zijn prachtige hands-on bewezen methode die super goed werken. (mocht je twijfelen, 6 maart is er een introductie workshop voor €37,50)

  Wat is de I.K. groepstraining?

  De I.K. groepstraining is een programma van twee dagen voor vrouwen die willen afrekenen met pijn of steeds terugkerende emoties uit het verleden en dit om willen zetten naar zelfvertrouwen, het zeker voelen over de keuzes die je maakt en ruimte ervaren om te kunnen zeggen wat je voelt of wilt. Het gaat niet specifiek om seksueel trauma, hoewel de meeste vrouwen die bij ons komen dat wel hebben. 

  In deze training helpen wij jou om inzicht te krijgen in je binnenwereld zodat je jezelf begrijpt, en dat je weet waarom je doet wat je doet, zodat je met praktische tools naar huis gaat.

  I.K. staat voor Identiteit en jouw authentieke Kern

  Vanuit deze gedachte hebben we met zorg en aandacht deze training ontwikkeld.
  De investering voor deze geheel verzorgde tweedaagse training is: € 695,- ( Broek in Waterland)

  Wat kun je verwachten van de I.K. groepstraining?

  Wij weten dat tijd voor jezelf vrijmaken, vooral voor zelfontwikkeling, niet altijd even makkelijk is, maar dat is wel wat jij nodig hebt. In onze tweedaagse groepstraining, wat ook echt een investering voor jezelf is, kun je ontdekken welk oud zeer nog een rol speelt in je leven. Wij leren je weer in verbinding te komen met jouw eigen identiteit en authentieke kern.

  In deze training krijg je de inzichten, gereedschappen en handvatten om:

  • Beter naar jezelf te luisteren
  • Te weten en durven aan te geven wat jij nodig hebt
  • Inzicht in je eigen binnenwereld middels opstellingen en opdrachten
  • Durven los te laten van gebeurtenissen uit het verleden
  • Te sturen op je eigen kompas in plaats van mee te gaan met anderen
  • Te vertrouwen op jezelf
  • Triggers te herkennen en te weten hoe hiermee om te gaan
  • Inzicht te krijgen in je patronen, rollen en eigen gedrag

  Dat je aan het eind van de training een nieuwe kijk hebt op wat je wilt in je leven en nieuwe gereedschappen meeneemt om te integreren en er mee aan de slag te gaan. Het persoonlijke werkboek geeft jou structuur in het bereiken van jouw authentieke doelen.

  Wat maakt deze training anders?

  Wij hebben deze interactieve, afwisselende groepstraining ontwikkeld, omdat we geloven in de kracht van een groep ambitieuze vrouwen. De vrouwen die de ander zien, voor wie ze zijn. Vrouwen die zich kwetsbaar durven opstellen en zich durven uit te spreken als ze iets lastig vinden, aan iemand of aan een situatie. Het spiegelen zonder oordeel. Samen in opstellingen plaats nemen, maakt het dat je een bredere kijkt krijgt op de gebeurtenis, de schade en de pijn. Vrouwen die plezier maken en open staan voor nieuwe perspectieven. Vrouwen die verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Vrouwen die vooruit willen maar niet schromen om terug te durven kijken.

  Want tenslotte is de plek van de gebeurtenis, de plek waar je jezelf weer terug kunt vinden.

  Hoe ziet onze tweedaagse I.K. groepstraining eruit?

  Het is een geheel verzorgde training met overnachting, diner, lunch, ontbijt en een persoonlijk werkboek. Dit alles vindt plaats in het prachtige Broek in Waterland en Monnickendam. 

  Er is zeker voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Maar delen is ook helen. Niets is krachtiger dan met elkaar de diepte in gaan, om er sterker uit te komen.

  Reserveren via mascha@maschavanreenen.nl

  Begeleiders
  Waterland, Noord-Holland, Nederland
  Details van de activiteit
  Details van de activiteit
  Deel deze activiteit